Salata de Vinete cu Dovlecel

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 vinete mari
  • un dovlecel
  • o ceapa
  • sare
  • ulei

Mod de preparare

Se coc vinetele, se curata de coaja si se lasa sa se scurga. Dovlecelul se curata de coaja, se taie bucati si se pune la fiert. Eu nu am mai curatit parte din interior cu seminte pentru ca erau mici.

Tocam cat putem de marunt o ceapa (eu am tocat-o mai mare pentru ca imi place sa se simta in salata).

Am batut vinetele calde intai cu cutitul apoi cu mixerul, am adaugat putin ulei si apoi dovlecelul pisat cu furculita si am mai mixat cateva minute.

Am adaugat ceapa si sarea, amestecand bine.

Am servit-o si simpla si cu maioneza. Este delicioasa.

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Desert prajitura cu branza si dulceata de prune

Vă invit să încercați o prăjitură rapidă și delicioasă. Puteți folosi orice tip de gem sau dulceață.

Desert prajitura cu branza si dulceata de prune
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj