Aceasta salata combina cubulete de cartofi, morcovi, carne fiarta (vita sau pui), castraveti murati, mazare si oua, toate legate intr-un sos cremos de maioneza. Simplu de preparat si plina de arome, Salata Olivier este un fel de mancare versatil si indragit de toata lumea.
Spala cartofii si morcovii, apoi fierbe-i in coaja pana se inmoaie (aproximativ 20-30 de minute). Fierbe carnea de vita sau pieptul de pui pana devine frageda. Fierbe ouale tari (aproximativ 10 minute). Dupa ce s-au fiert, lasa legumele si carnea sa se raceasca. Curata cartofii si morcovii de coaja. Taie cartofii, morcovii, carnea, castravetii murati si ouale fierte in cubulete mici. Intr-un bol mare, amesteca toate ingredientele taiate: cartofii, morcovii, carnea, castravetii, ouale si mazarea. Adauga maioneza, sare si piper dupa gust. Poti adauga si mustar daca doresti un gust mai picant. Amesteca bine toate ingredientele pana se omogenizeaza. Lasa salata la frigider pentru cel putin o ora inainte de servire pentru ca aromele sa se intrepatrunda. Serveste salata rece, ornata cu frunze de patrunjel sau felii de ou fiert.
Pofta buna!
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.