Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara, gustoasa si perfecta pentru vara.
Taie dovleceii in felii subtiri pe lungime si frige-le usor pe grill sau in tigaie antiaderenta. Amesteca crema de branza cu oul, parmezanul, usturoiul si condimentele. Pune cate o lingura de umplutura pe fiecare felie si ruleaza. Intr-un vas termorezistent, toarna sosul de rosii si aseaza rulourile. Stropeste cu putin ulei si da la cuptor la 180°C pentru 25-30 minute. Decoreaza cu busuioc proaspat si serveste cald.
Pentru musaca delicioasa de cartofi cu branza si oua se fierb cartofii in coaja si cand sint gata se curata si se taie...
Musaca delicioasa de cartofi cu branza si ouaIncearca aceasta reteta usoara de briose cu afine si faina integrala, perfecte pentru un mic dejun sanatos sau gustare. Fara...
Briose cu afine si faina integrala – reteta simpla, delicioasa si sanatoasa