Pandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Separi ouale. Albusurile se bat spuma cu un praf de sare. Adaugi treptat zaharul si zaharul vanilat, mixand pana obtii o bezea ferma. Galbenusurile se adauga pe rand, apoi incorporezi usor faina amestecata cu praful de copt, cu ajutorul unei spatule. Torni compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt (20x30 cm). Presari zmeura deasupra (daca e congelata, sa fie bine scursa si tavalita prin faina). Coci in cuptorul preincalzit la 180°C timp de 25-30 minute, sau pana trece testul cu scobitoarea. Lasi la racit si pudrezi cu zahar.
Simplu si bun! Pofta buna!
Aveam eu cam multe idei de dulce pentru week-end,aşa că m-am gândit să combin măcar două dintre ele.Am făcut mai...
Melcişori cu scorţişoară şi coroniţă cu vişineO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura