Macrou marinat

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 bucati macrou
  • 1 lamaie
  • 1 ceapa medie taiata solzisori
  • 3 foi de dafin
  • boabe de piper negru
  • boabe de mustar
  • o cescuta de otet de vin alb
  • 250-300 ml apa
  • sare, piper, vegeta

Mod de preparare

Trei bucati de macrou curatat si taiat felii/ bucati.
Se pun feliile sarate si piperate (eu l-am curatat si taiat fileuri) intr-un vas uns cu ulei, deasupra se pune o ceapa taiata solzisori, boabe de piper, boabe de mustar, foi de dafin si felii de lamaie.

Se da in clocot separat o cana si jumatate de apa, o cescuta de otet si o lingurita de vegeta/ secretul gustului care se toarna peste peste.

Se baga la cuptor acoperit pentru 15-20 minute apoi se descopera si se lasa pana scade sosul la jumatate.

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.