Macrou marinat

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 bucati macrou
  • 1 lamaie
  • 1 ceapa medie taiata solzisori
  • 3 foi de dafin
  • boabe de piper negru
  • boabe de mustar
  • o cescuta de otet de vin alb
  • 250-300 ml apa
  • sare, piper, vegeta

Mod de preparare

Trei bucati de macrou curatat si taiat felii/ bucati.
Se pun feliile sarate si piperate (eu l-am curatat si taiat fileuri) intr-un vas uns cu ulei, deasupra se pune o ceapa taiata solzisori, boabe de piper, boabe de mustar, foi de dafin si felii de lamaie.

Se da in clocot separat o cana si jumatate de apa, o cescuta de otet si o lingurita de vegeta/ secretul gustului care se toarna peste peste.

Se baga la cuptor acoperit pentru 15-20 minute apoi se descopera si se lasa pana scade sosul la jumatate.

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Aperitiv briose cu cascaval

M-am inspirat de la Jamila

Aperitiv briose cu cascaval
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj