Clams Stew

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • O lingurita de ghimbir taiat marunt
  • 2-3 catei de usturoi taiati marunt
  • o ceapa
  • 2 rosii
  • 1 kg de scoici
  • ulei de masline

Mod de preparare

Se spala bine scoicile, se scurg de apa si se pune sare mare din abundenta peste ele. Se lasa 15 minute dupa care se spala din nou.

Se prajeste ghimbirul si usturoiul in ulei de masline, dar sa nu se arda. Se pune ceapa taiata julien se mai caleste putin impreuna se adauga rosiile taiate bucati.

Se pun scoicile, se adauga o cana de apa si se lasa pe foc acoperite cu capacul pana se seschid.

La sfarsit se presara patrunjel taiat.

Se servesc cu paine prajita cu usturoi si unsa cu unt sau ulei de masline.

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Salata Caprese - simpla si delicioasa

O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...

Chiftele de Legume cu Telina si Porumb

Parteneri
Bucataras.RO

Croissante cu branza de vaci

Reteta de aluat este cel de la cornurile bratislava. Diferenta dintre cele doua retete este ca am tinut tava cu cornurile...

Croissante cu branza de vaci
Culinar.RO

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.