Calamari la Cuptor

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pt 4 pers:
  • 6-7 calamari
  • patrunjel 2 fire
  • usturoi 2 catei
  • pesmet (cit trebuie)
  • parmezan 2 linguri
  • 4 linguri de ulei
  • sare

Mod de preparare

Se curata bine calamarii si se taie inele (rondele). Intr-un castron se amesteca pesmetul, parmezanul, usturoiul taiat bucati, patrunjelul si calamarii, bineinteles.

Se pune intr-o tava de cuptor uleiul si se adauga calamarii (inele).

Se dau la cuptorul incalzit la 180 de grade timp de 15min.
Se servesc calzi cu un contorn de salata verde.

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.