Se curata bine calamarii si se taie inele (rondele). Intr-un castron se amesteca pesmetul, parmezanul, usturoiul taiat bucati, patrunjelul si calamarii, bineinteles.
Se pune intr-o tava de cuptor uleiul si se adauga calamarii (inele).
Se dau la cuptorul incalzit la 180 de grade timp de 15min.
Se servesc calzi cu un contorn de salata verde.
Am cumparat un rulou de genul asta de la o patiserie si fetitei mele i-a placut tare mult, asa ca nu am scapat pana cand nu...
Rulouri hot-dog• adaugati anasonul stelat, boabele de cardamon, batonul de scortisoara, bobitele de ienibahar, coaja de portocala, fulgii...
Coulis de capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.