Zucchine Alla Maya

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 zucchine (eu am pus zucchine genoveze si erau mici deci mai multe);
  • 50g prochiutto
  • 50 g cascaval (eu am pus mozzarela un pic)
  • patrunjel (basilico)
  • 2 linguri ulei masline
  • sare
  • piper (eu nu am pus)
  • rosie (pentru culoare)
  • parmigiano reggiano, cateva feliute subtiri sau parmezan

Mod de preparare

Mentionez ca eu am pus mai mult basilico in loc de patrunjel ca ne place mai mult.
Se face in mojar o pasta din usturoi, sare patrunjel sau /si basilico, la urma uleiul.
Se piseaza si amesteca bine, se taie felii dovlecei si se amesteca cu pasta facuta in mojar, dupa care se pune proschiutto, cascavalul taiat bucatele si feliile de parmigiano si se dau la foc pentru 180-200 grade pana capata o culoare aurie.
Pofta buna!


Reteta am luat-o din culinar. ro si e foarte usoara si buna:

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.