Vinete cu Sunca si Branza

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 vanata lunga (fara seminte)
  • 4-5 feliute de sunca
  • 4-5 feliute de branza topita
  • 1 ou
  • pesmet
  • sare
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare

Curatam vanata de coaja si o taiem pe lung feliute subtiri (daca sunt prea groase pe urma raman crude la prajit) le presaram cu sare si le lasam vreo 10 minute la scurs.

Apoi punem o felie de vanata, una de sunca, una de branza topita si alta felie de vanata.

Se da prin oul batut, apoi prin pesmet si se prajesc in uleiul incins.
Se insotesc cu cartofi prajiti.

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.