Vinete cu Sunca si Branza

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 vanata lunga (fara seminte)
  • 4-5 feliute de sunca
  • 4-5 feliute de branza topita
  • 1 ou
  • pesmet
  • sare
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare

Curatam vanata de coaja si o taiem pe lung feliute subtiri (daca sunt prea groase pe urma raman crude la prajit) le presaram cu sare si le lasam vreo 10 minute la scurs.

Apoi punem o felie de vanata, una de sunca, una de branza topita si alta felie de vanata.

Se da prin oul batut, apoi prin pesmet si se prajesc in uleiul incins.
Se insotesc cu cartofi prajiti.

Tort Diplomat

Cozonacul bunicii

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...