Varza am tocat-o si am calit-o impreuna cu o cana de apa, sare si zeama de la lamaie si cimbru. Orezul l-am fiert cu sare si putin ulei. Soia, impreuna cu ceapa tocata, morcovul si telina razuita, delikat si pasta de ardei le-am calit (intr-o cana de apa).
Asamblarea:
Am uns o tava cu ulei, am adaugat:
un strat de varza
un strat de smantana
un strat de orez
un strat de smantana si
apoi un strat de soia.
Si tot asa pana am terminat compozitiile. Ultimul strat sa fie smantana. Se tapeaza tava cu o folie de aluminiu si se da la cuptor o ora la foc potrivit.
Se serveste cu mamaliga si smantana!
Am zis sa facem o mica pauza de ''porcarii'' si-am dat-o pe-un mixt de peste, niste mamaliga si mujdei.....
Mixt de peste prajit in tuciAm pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.