Tocanita de ciuperci cu cus-cus

Portii
4
Timp pregatire
10 minute
Timp coacere
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg ciuperci champignon
  • 1oo g cus-cus
  • 1 ceapă mare
  • 3 linguriţe făină
  • 2 căţei de usturoi
  • mărar proaspăt
  • sare
  • piper
  • ulei

Mod de preparare

Ciupercile se curăţă, apoi se taie lamele. Se pun la călit împreună cu ceapa tocată în puţin ulei. Se adaugă apoi o ceaşcă cu apă şi cus-cusul spălat şi se lasă să fiarbă cam 15 minute. Se pun căţeii de usturoi tocaţi mărunt şi făina desfăcută în puţină apă şi se amestecă energic ca să nu facă cocoloaşe. Se potriveşte gustul cu sare şi piper, iar când se dă deoparte de pe foc se adaugă mărarul tocat.

Tocăniţa se serveşte cu mămăliguţă.

Poftă bună!

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptor

Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...

Cartofi Noi Umpluti, Pane

Parteneri
Bucataras.RO

Desert rulada girafa cu mascarpone si zmeura

Vazusem aceasta reteta pe Instagram la Benedetta si mi-a placut tare mult ideea asa ca am pus-o in practica. Este de efect si...

Desert rulada girafa cu mascarpone si zmeura
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti