Tocana taraneasca

Portii
4
Timp pregatire
15 minute
Timp coacere
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 cartofi mari
  • 250 g costiţă afumată
  • 1 ceapă uscată mare
  • 1/2 ardei gras roşu
  • pastă de tomate
  • 2 căţei de usturoi
  • sare
  • piper
  • ulei
  • pătrunjel proaspăt

Mod de preparare

Cartofii curăţaţi şi spălaţi se taie cubuleţe, apoi se pun la fiert.

Ceapa tocată julien se căleşte în ulei mai mult, împreună cu sunculiţa şi ardeiul tăiate fâşiuţe cam 10 minute. Se adaugă cartofii fierţi scurşi nu de tot de zeamă, pasta de tomate şi usturoiul tocat mărunt şi se potriveşte gustul cu sare şi piper. La final se adaugă verdeaţa tocată mărunt.

Poftă bună!

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Suc rosu cu vitamina C pentru sezonul rece, la Kuvings

Preparat la storcatorul prin presare la rece Kuvings. Tehnologia unică a storcătorului Kuvings B6000PLUS permite...

Suc rosu cu vitamina C pentru sezonul rece, la Kuvings
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj