Curăţaţi, spălaţi şi tocaţi fideluţă ceapa, ardeii graşi, gogoşarii şi ardeiul iute.
Spălaţi vânăta, roşiile şi fasolea. Curăţaţi şi tăiaţi cubuleţe vânăta; decojiţi roşiile şi le tăiaţi şi pe ele cubuleţe. Fasolea o tăiaţi în bucăţele de 1-2 cm. Dacă fasolea are boabe crude, mari, puteţi să le scoateţi şi să le folosiţi aşa.
Puneţi uleiul în cratiţă. Când este încins, adăugaţi ceapa, o căliţi două minute, apoi, adăugaţi ardeii şi gogoşarii şi mai căliţi două minute toate legumele.
Adăugaţi cubuleţele de roşii, vânăta şi fasolea şi amestecaţi toate ingredientele împreună cu sarea şi piperul alb.
Luaţi cratiţa de pe foc şi o puneţi la cuptor la 180 de grade, pentru 20 de minute sau până când sunt procesate toate legumele. Acestea o să fiarbă în sucul de roşii care abundă în cratiţă. Când partea lichidă a sucului de roşii s-a evaporat, tocana este gata.
Poftă bună!
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.