Supa Crema de Praz

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 fire de praz
  • 3-4 morcovi
  • 2-3 radacini patrunjel
  • 1 bucata de telina
  • 1 ceapa

Mod de preparare

Se toaca marunt legumele si se pun la prajit in putin ulei. Se taie prazul rondele si se pune peste legume. Se lasa 5 minute la prajit dupa care se toarna apa cam 3 degete peste legume. Se lasa la fiert. Dupa ce au fiert se strecoara supa. Se paseaza legumele si se pun la loc in supa.


Daca vreti sa fie de post puneti patrunjel si serviti asa. Noua ne place putin indulcit cu lapte asa ca am adaugat un pahar de lapte.
Se serveste fierbinte si e buna pe frigul asta.

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Pastrama cu sos la slow cooker Crock-Pot

O nouă rețetă din seria, nimic nu se pierde, totul se refolosește!   Dacă vă rămân bucăți de pastramă...

Pastrama cu sos la slow cooker Crock-Pot
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj