Spaghete cu Dovlecei

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 dovlecei
  • o ceapa mica
  • un catel de usturoi
  • 2 rosii
  • ulei de masline
  • un pic origano
  • 2-3 frunze busuioc
  • sare
  • paste

Mod de preparare

Calim un pic usturoiul, punem ceapa, o calim un pic, condimentam; adaugam dovlecei curatati si taiati felii sau cubulete.

Lasam un pic sa se caleasca dar nu prea mult si adaugam cate un picut apa sa fiarba bine.

Cand e aproape fiert totu se pun rosiile taiate marunt, frunzele de busuioc si la urma branza.

Se serveste cu paste.
Se servesc cu branza rasa deasupra.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...