Sote de Ciuperci cu Morcov

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500gr ciuperci
  • 3-4 morcovi
  • 1 ceapa
  • patrunjel
  • sare
  • ulei
  • piper
  • 2-3 catei de usturoi

Mod de preparare

Se pune intr-o tigaie 50-60 ml ulei in care se adauga ceapa taiata marunt, ciupercile taiate in jumatate si morcovii taiati felii, se lasa la foc mic sa fiarba, nu se adauga deocamdata apa pt ca ciupercile contin multa apa si se lasa sa se innabuseasca, dupa ce apa scade se mai adauga apa doar in cazul in care nu sant fierti morcovii, eu am mai adaugat cam o jumatate de pahar de apa, cand sant aproape gata se adauga sare, piper dupa gust, cateii de usturoi intregi si la urma dupa ce inchidem focul se adauga patrunjel taiat marunt, se serveste cu mamaliga calda

POFTA BUNA

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Salata Caprese - simpla si delicioasa

O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...

Chiftele de Legume cu Telina si Porumb

Parteneri
Bucataras.RO

Reteta de piept de pui cu sos de mustar

Aceasta reteta o faceam de obicei cu carne de porc dar dupa ce am incercat cu piept de pui a devenit preferata mea. Se face...

Reteta de piept de pui cu sos de mustar
Culinar.RO

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.