- se fierbe sparanghelul 2 minute de cind incepe sa clocoteasca in apa cu putina sare, daca este sparanghel subtire ca cel folosit de mine (vezi poze) sau 10 minute pentru alt soi de sparanghel
- il scotem din apa in care a fiert si il trecem pe sub jet de apa rece
- facem buchetele de sparanghel de dimensiunea dorita si invelim fiecare buchet cu una sau doua felii de bacon, lasam virfurile sparanghelului liber
- punem buchetele direct in tava si presaram peste bacon cascavalul (o parte cuburi mici si o parte ras)
- coacem in cuptorul deja incalzit la 200 °c pina cind cascavalul se topeste si face crusta aurie (vreo 10 minute)
- se serveste cald sau rece, este un fel principal de mincare sau un aperitiv
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.