Pilaf de Mazare Verde cu Ciuperci

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -120 g orez
  • -1/2 kg mazare boabe (poate fi si din conserva)
  • -1 lingura unt (1-2 linguri ulei)
  • -1 lingura patrunjel verde, tocat
  • -1 linguta ceapa, tocata
  • -200g ciuperci, tocate (se poate pune o cutie de ciuperci feliate)
  • -sare
  • -piper

Mod de preparare

Se caleste ceapa in unt la culoare aurie. Se adauga orezul spalat si scurs, se lasa si el 1 min. pe foc, apoi se adauga boabele de mazarea spalate, se toarna apa clocotita (cat sa treaca peste ce este in vas cu 3 degete), ciupercile, sarea patrunjelul si piperul, dupa gust.

Cratita se da la cuptorul incins, fara a se mai amesteca pana orezul este facut.

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.