Pesmet de Casa

Complexitate
redusa

Ingrediente

    Mod de preparare

    1. Lasati painea sa se usuce pe o foaie de hartie, timp de 3-4 zile, intorcand-o zilnic.

    2. Folosind o razatoare metalica patrata sau un mixer puternic, radeti painea pana pesmetul are marimea unui bob de orez, dar nu mai mic.
    Este un preparat usor, dar care are o durata de mai multe zile.

    Sfat:
    -pastrati pesmetul intr-un borcan sau intr-o cutie inchisa ermetic.

    Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

    Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

    Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

    Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

    Prajitura pufoasa cu piersici

    Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.