Se topeste untul in tigaie wok sau teflon, se adauga ardeiul taiat mai mare, dovleacul cubulete si se amesteca mereu. Se pune un praf de sare si cand s-a inmuiat dovleacul putin, adaugam orezul uscat si-l prajim pana devine lucios, apoi stingem cu putina supa fierbinte si putin sos soia, putin piper, amestecam mereu si la urma decoram cu patrunjel tocat.
Bobul de orez trebuie sa ramana destul de tare fara sa se terciuiasca.
Pofta buna!
Se serveste fierbinte decorat cu felii de lamaie alaturi de carne fiarta sau peste la gratar.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.