Mazare cu Ciuperci

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 125 g ciuperci
  • 1 cutie de mazare extra-fina
  • 1 ceapa potrivita
  • sare
  • piper

Mod de preparare

1) Curatam si spalam ciupercile.
2) Taiem marunt ceapa, pe care o calim cateva minute in putina grasime.
3) Ciupercile taiate feliute, le prajim inca 2 min. , dupa care adaugam mazarea, amestecam, dam intr-un clocot, acoperim vasul si tinem la cald pana servim.

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.