Mancarea serpasilor

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150 grame hrisca
  • 70 grame susan
  • 80 grame nuca tocata
  • 3 linguri cu miere

Mod de preparare

Fierbem hrisca, lasam sa se raceasca, iar apoi amestecam cu nuca, susan si mierea. Este satioasa si sanatoasa de altfel

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Mini tarte cu jeleu de fructe,nuca şi bezea

Forme de tarta mi-am achiziţionat din Cămară, trebuia să mai consum şi din fructele de pădure de la congelator, aşa...

Mini tarte cu jeleu de fructe,nuca şi bezea
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj