Mancare de vinete si rosii cu cascaval

Portii
4
Timp pregatire
10 minute
Timp coacere
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 vinete de marime medie
  • 1 conserva de rosii cuburi sau pasate
  • 200 g cascaval ras
  • sare si piper
  • ulei pentru tava

Mod de preparare

Vinetele se taie in felii rotunde.
Se stropeste tava cu ulei si se pune un rand de vinete, unul de rosii si se presara cascaval.
Se procedeaza la fel in continuare cu restul ingredientelor.
Ultimul strat sa fie de cascaval.
Se acopera tava cu o folie si se da la cuptor la 180 de grade pentru 30 de minute.
Se indeparteaza folia si se mai lasa 15 minute.
Se serveste cald, dar e bun si rece.

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.