Mancare de prune (visine sau gutui)

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Prune (visine,gutui) 500 g
  • Zahar 2 linguri
  • Faina 2 lingurite
  • Ulei flsoarelui - 2-3 linguri

Mod de preparare

Se pune zaharul cu putina apa( o lingurita) pe foc si se caramelizeaza.
Se amesteca faina cu apa si cu ulei si se adauga peste zahar .
Se lasa sa fiarba 15-20 de min.
Se adauga fructele deshidratate sau proaspete .
Se lasa sa dea in 2-3 clocote.
Se ia de pe foc ..
Se consuma imediat sau se poate lasa la rece si se consuma asa, dupa 2-3 ore.

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Tocanita de pipote picanta

Tocanita de pipote picanta
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj