Se spala prazul, se curata de frunzele verzi si se pastreaza numai portiunea alba a tulpinii. Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in cratita.
Cand a devenit aurie, se adauga prazul care se inabuseste la foc mic pana se inmoaie.
Se adauga condimentele si maslinele si se fierbe timp de aproximativ 20 de minute.
La sfarsit se adauga sosul de rosii si vinul pentru ai da un gust deosebit.
Pofta buna!
Se serveste cald
Sa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaAm pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.