Intr-o cratita punem uleiul si calim ceapa si prazul 2-3 min.
Adaugam telina, ardeii, ciupercile si 100ml. apa sau supa de legume. Lasam sa fiarba 10-15min. cu capacul pus.
Punem apoi si sucul de rosii (sau bulionul) impreuna cu mirodeniile, verdeata taiata marunt, potrivim de sare si piper. Mai fierbem cu focul mic 15 min.
Se serveste cu paine prajita si muraturi, sau alta salata.
Se serveste cu paine prajita si muraturi, sau alta salata.
Se prepara rapid si este foarte foarte gustos, mai ales fierbinte....asa ca am sa va invit sa-l incercati...merge perfect cu...
Foietaj de casa cu branza sarataEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj