Curatam si spalam cartofii. Curatam si spalam si restul de legume, ardeii, ceapa, morcovul, telina si rosiile. Taiem cubulete potrivite cartofii. Legumele le taiem fideluta. Rosiile se taie cubulete mici sau le dam prin blender.
Intr-o cratita punem ceapa la calit si lasam pana devine sticloasa, apoi adaugam si restul de legume si le lasam la foc mic sa se inmoaie. Adaugam rosiile si cartofii si acoperim cu apa cat sa le cuprinda.
Adaugam si maslinele pe care le-am trecut sub jet de apa rece. Lasam sa fiarba pana cand legumele si cartofii sunt patrunsi bine. Adaugam sucul de rosii, potrivim cu sare si mai lasam sa dea in cateva clocote. La sfarsit adaugam verdeata tocata marunt.
Pentru decor, multumiri speciale lui Merisor :)
Supa crema de dovlecei si rosiiAm pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.