In jumatatea de cantitate de unt, se praesc ciupercile (eventual taiate feliute sau cum doriti). Aparte se pune la fiert apa, laptele, untul ramas, sarea si piperul si cand clocotesc adauga malaiul si se face o maliguta potrivit de moale. Peste ea se adauga cipercile prajite si se amesteca bine totul. Compozitia astfel obtinuta se rastoarna intr-o tava tapetata cu unt, se intinde uniform si se lasa la racit. Cand s-a racit, se portioneaza in patrate , deasupra se pune bulionul si mozzarella si se da la cuptor la gratinar. Se serveste calda sau rece.
Pofta buna !
Reteta este dintr-o revista spaniola si am scris-o dupa ce am facut-o eu. A fost foarte apreciata. De fapt toate retetele pe care le-am scris, le-am executat inainte.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.