Macaroane cu Legume

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 dovlecei
  • 1 vanata mai mare
  • 300 g macaroane
  • 300 ml smantana
  • cascaval ras pt presarat
  • 2 oua
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se spala dovleceii si vanata si se taie felii subţiri. Se fierb macaroanele in apa cu sare si apoi se strecoara. Intr-un vas yena uns cu unt sau ulei se aseaza in straturi suprapuse macaroanele, dovleceii si vinetele astfel incat ultmul strat sa fie de vinete si dovlecei.

Se amesteca ouale cu smantana, se adauga sarea si piperul si se toarna peste ultimul strat. Se presara cu cascaval ras. Se pune la cuptor pentru 30-40 minute.

Tort Diplomat

Cozonacul bunicii

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...