Macaroane cu Legume

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 dovlecei
  • 1 vanata mai mare
  • 300 g macaroane
  • 300 ml smantana
  • cascaval ras pt presarat
  • 2 oua
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se spala dovleceii si vanata si se taie felii subţiri. Se fierb macaroanele in apa cu sare si apoi se strecoara. Intr-un vas yena uns cu unt sau ulei se aseaza in straturi suprapuse macaroanele, dovleceii si vinetele astfel incat ultmul strat sa fie de vinete si dovlecei.

Se amesteca ouale cu smantana, se adauga sarea si piperul si se toarna peste ultimul strat. Se presara cu cascaval ras. Se pune la cuptor pentru 30-40 minute.

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Desert baigli cu nuca

Este un cozonac pe care il fac de multi ani. Fata de reteta originala las coca mai groasa la intins ca sa iasa rulada mai...

Desert baigli cu nuca
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj