Linte Scazuta

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o conserva de linte cam de 400g
  • o ceapa
  • faina
  • sare
  • piper
  • otet
  • daca nu aveti conserva de linte atunci folositi linte uscat fiert (se lasa in apa calduta inainte de a fierbe 2-3 ore)

Mod de preparare

Se caleste ceapa si se presara cu putina faina, pe urma se pune lintea scursa de zeama. Adaugati apa pana ce cuprinde. Se condimenteaza cu sare si putin piper se lasa putin la fiert si se acreste cu otet. Se serveste cu crenvursti fiert si cu bulgarasi din crutoane de paine (vezi reteta la garnituri). Se poate servi si cu mamaliguta (e ca si un fel de fasole scazuta) sau cu carnati. Pofta buna!

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...