Legume picante

Portii
4
Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 g morcovi taiati rondele
  • 100 g cartofi taiati cuburi
  • 100 g fasole verde
  • 2 cepe taiate marunt
  • 1 ardei iute taiat marunt
  • 1/2 lingurita boia de ardei iute
  • 1/2 lingurita coriandru macinat
  • 1/2 lingurita turmeric (sau curcuma)
  • 100 g conopida in buchetele mici
  • 100 ml lapte de cocos
  • 3 linguri de ulei
  • Pentru pasta picanta
  • 2 catei de usturoi taiati marunt
  • 2 cm de ghimbir taiat marunt
  • 1 ardei iute tocat
  • 1/2 lingurita de fenel
  • 100 g rosii taiate marunt

Mod de preparare

Ingredientele pentru pasta picanta se blenduiesc bine.
Intr-o oala, se pune uleiul, se adauga ceapa si ardeiul iute si se calesc pana se inmoaie ceapa. Se adauga morcovii, boiaua iute, coriandrul, turmericul si sare dupa gust, se amesteca bine si se da focul mic, se adauga cartofii, apoi se acopera oala cu un capac. Dupa 10 minute, se adauga conopida, fasolea verde, se pune pasta picanta facuta la blender.
Se acopera oala cu un capac si se lasa la foc mic inca 15 minute, se opreste focul si se adauga laptele de cocos si se amesteca.

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.