Legume picante

Portii
4
Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 g morcovi taiati rondele
  • 100 g cartofi taiati cuburi
  • 100 g fasole verde
  • 2 cepe taiate marunt
  • 1 ardei iute taiat marunt
  • 1/2 lingurita boia de ardei iute
  • 1/2 lingurita coriandru macinat
  • 1/2 lingurita turmeric (sau curcuma)
  • 100 g conopida in buchetele mici
  • 100 ml lapte de cocos
  • 3 linguri de ulei
  • Pentru pasta picanta
  • 2 catei de usturoi taiati marunt
  • 2 cm de ghimbir taiat marunt
  • 1 ardei iute tocat
  • 1/2 lingurita de fenel
  • 100 g rosii taiate marunt

Mod de preparare

Ingredientele pentru pasta picanta se blenduiesc bine.
Intr-o oala, se pune uleiul, se adauga ceapa si ardeiul iute si se calesc pana se inmoaie ceapa. Se adauga morcovii, boiaua iute, coriandrul, turmericul si sare dupa gust, se amesteca bine si se da focul mic, se adauga cartofii, apoi se acopera oala cu un capac. Dupa 10 minute, se adauga conopida, fasolea verde, se pune pasta picanta facuta la blender.
Se acopera oala cu un capac si se lasa la foc mic inca 15 minute, se opreste focul si se adauga laptele de cocos si se amesteca.

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Tarta cu mozzarella si ciuperci

Tarta cu mozzarella si ciuperci
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj