Legume Mexicane in Vasul Roman

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g legume mexicane congelate
  • 250-300 ml suc de rosii
  • delikat
  • cimbru
  • usturoiu granulat sau doi catei de usturoi pisati
  • ulei de masline
  • daca doriti puteti pune si 50 g orez eu am pus mai tarziu ca mi-a venit ideea pe la mijlocul mancarii

Mod de preparare

Vasul roman il tinem in apa timp de o ora. Apoi il scurgem punem legumele congelate in vas, turnam uleiul de masline si sucul de rosii. Asezonam cu delikat, piper si adaugam usturoiul pisat sau granulat. Punem capacul peste vas si introducem la cuptor.

Pe la jumatatea timpului de coacere a mancarii putem adauga orezul si mai putem pune putina apa.

Eu am tinut in cuptor cca o ora la temperatura medie.
Se serveste cu salata de varza murata sau muraturi.
Pofta buna!

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Salata Caprese - simpla si delicioasa

O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...

Chiftele de Legume cu Telina si Porumb

Parteneri
Bucataras.RO

Desert Tort Sacher

Am gasit aceasta reteta, cica originala, de tort Sacher si neaparat am vrut sa o testez. A iesit extraordinar de bun! Chiar...

Desert Tort Sacher
Culinar.RO

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.