Legume Fripte

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 450g legume (ex: cartofi dulci, vinete, zucchini, dovleac, ceapa, rosii) 3 linguri ulei vegetal
  • ½ lingurita usturoi
  • Sare si piper
  • dupa gust

Mod de preparare

Spalati si uscati legumele. Taiati-le in bucati de aproximativ 1x5 cm. Intr-un vas cu capac, amestecati uleiul cu usturoiul, sarea si piperul. Adaugati feliile de legume si puneti capacul. Amestecati legumele bine.

Puneti polita in bolul de sticla al cuptorului. Aranjati legumele direct pe polita. Reglati temperatura cuptorului la 240 grade c si lasati-le la 20-25 minute.
Puteti frige legumele in acelasi timp cu carnea. Puneti-le direct pe polita, alaturi de carne.

- cuptor cu convectie, cu sau fara halogen

(sursa: Iuliajewel)

Tort Diplomat

Cozonacul bunicii

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...