Taiem varza in bucatele mai mari si o punem intr o cratita impreuna cu cartofi taiati cubulete o acoperim cu apa, punem chimionul si sare dupa gust. O acoperim cu capacul si o lasam la fiert pana varza si cartofi sant moi.
Separat facem un rantas, uleiul putin caldut 3 linguri de faina, usturoiul pe care il
pisam, avem grija sa nu le ardem adaugam boiaua. Luam din cratita cateva polonice de varza cu lichid si omogenizam peste rantas dupa care turnam peste restul de varza din cratita se amesteca bine sa se incorporeze rantasul, se mai lasa la fiert cam 5 minute.
Vă invit să încercați o prăjitură rapidă și delicioasă. Puteți folosi orice tip de gem sau dulceață.
Desert prajitura cu branza si dulceata de pruneEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj