Garnitura cu pastai si ciuperci

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Avem nevoie de:
  • 300 gr ciuperci(punga ciuperci mixte)
  • 0 ceapa mica
  • 2 catei usturoi
  • un pic de unt
  • un morcov
  • un pic patrunjel
  • cateva rosii micute
  • pastai la cutie(de care avem)
  • sare

Mod de preparare

Avem nevoie de:


Punem la incins untul,adaugam usturoiul si ceapa taiate marunt,rumenim putin,adaugam morcovul curatat fasii subtiri;mai lasam un pic si punem cate un pic apa cat sa se inmoaie.
Punem ciupercile ,daca e nevoie mai punem apa sa fiarba si intre timp adaugam si pastaile.
Cand e aproape gata punem cateva rosii taiate marunt;condimentam de sare si cand s-au inmuiat si rosiile e gata.
Am servit cu friptura si salata.


Am servit cu salata verde si rosii micute.

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.