Pentru aceasta reteta de frigarui, eu am folosit un ardei gras rosu, 20 de ciuperci, 2 cepe albe, 1 dovlecel zucchini. Am spalat cipercile si le-am indepartat coditele. Am taiat zucchini felii, iar ceapa si ardeiul bucati mai maricele.
Am facut un sos din 3 linguri ulei de masline, o lingurita miere, zeama de la o jumatate de lamaie mica, o lingurita boia dulce, sare, rozmarin si oregano.
Am asezat legumele pe betele de frigarui, apoi, cu ajutorul unei pensule, le-am uns cu sosul pregatit.
Am asezat frigaruile pe grill la foc mediu, intorcandu-le periodic.
Nu o sa inteleg niciodata cum la fast-food-uri se pot indesa o gramada de ingrediente intr-o chifla foarte mica. Nu stiu de...
Sandvis cu salam, cartofi prajiti si varzaMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti