Fasole Icre

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • fosole 500 gr
  • ulei 150 ml
  • sare
  • piper
  • mustar 75 gr
  • usturoi 4 catei
  • ceapa una

Mod de preparare

Avand de seara pusa la umflat nu facem decat sa scurgem de apa fasolea si sa o punem in alta apa la fiert. Fierbem fasolea pana se topeste in oala dupa care scurgem o parte din zeama si o frecam cu mixerul pana devine o pasta.

Luam ceapa curatata si o tocam marunt iar cu 50 ml de ulei o tragem la tigaie sa o aurim bine.
Cateii de usturoi ii curatam si ii pisam cat de mult. Amestecam totul si omogenizam din nou, asezonam cu sare si piper si cele 75 gr de mustar.
Se doreste a fi o reteta de post dar putem sa ne eschivam si sa venim alaturi cu ceva afumaturi sau jumari de la garnita.

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptor

Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...

Cartofi Noi Umpluti, Pane

Parteneri
Bucataras.RO

Muffins cu visine

Cu o cana de ceai dimineata sau cu o cana de cafea, aceste miniprajiturele sunt cel mai bun mic dejun pentru mine. Iar faptul...

Muffins cu visine
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti