Drob cu Ciuperci (II)

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg ciuperci
  • 3 cepe medii
  • 2 catei de usturoi
  • Patrunjel
  • 3 oua
  • 2 linguri de faina
  • 1/2 cub legume
  • Sare piper
  • Ulei

Mod de preparare

Se taie ciupercile cubulete, se toaca ceapa marunt. Ceapa se pune la calit in putin ulei, adaugam peste ciupercile inainte ca ceapa sa devina aurie, apoi usturoiul tocat marunt si condimentam cu sare piper, la final punem patrunjelul si mai lasam 2-3 minute.

Se ia de pe foc, se lasa la racit. Cand nu mai este fierbinte adaugam ouale si faina si omogenizam.

Se pune intr-o tava in cuptor pentru aproximativ 30 min (temp 150 grade, cuptorul incalzit in prealabil)
Se taie cand este rece!
Daca folositi tava de metal se pune hartie de copt sau se tapeteaza cu faina (eu am folosit tava din silicon).

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.