Se rad dovleceii si se taie in doua, pe lung. Se scobeste miezul cu atentie sa nu se rupa peretii dovleceilor. Se oparesc in apa cu sare. Se scurg intr-o strecuratoare. Ceapa tocata marunt si morcovul dat pe razatoare se calesc in ulei si apa, se adauga miezul dovleceilor maruntit, ceapa, orezul si 3 cescute de apa, se pune grisul, apoi mararul tocat. Se lasa sa fiarba cca 15 minute, mestecand mereu. Se lasa sa se raceasca, timp in care orezul se mai umfla, absorbind tot lichidul.
Se aranjeaza dovleceii intr-o tava si se umplu cu aceasta compozitie. Se lasa la cuptor pana cand se rumenesc. Se soate tava si se acopera dovleceii cu sosul de rosii. Se mai lasa tava 15 min. In cuptor.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.