Cum Se Taie Rosiile in Felii, Fasii si Cubulete

Complexitate
redusa

Ingrediente

    Mod de preparare

    Spalati rosiile si lasati la scurs.
    Decojiti rosiile.

    Taiati rosia in doua, pe linia “ ecuatorului “, folosind un cutit de bucatarie sau unul zimtat.

    Indepartati semintele.

    Asezati fiecare jumatate de rosie cu fata taiata in jos si feliati la distante de 3- 6 mm.
    Folositi feliile ca atare sau taiati-le in fasii.

    Puneti 2- 3 felii de rosie pe lateral. Taiati din nou felii, la distante de 3- 6 mm, perpendiculare pe primele. La final veti avea niste fasii. Folositi fasiile ca atare sau taiati-le in cubulete.

    Aliniati fasiile si taiati-le transversal in cubulete de 3- 6 mm. Indepartati cubuletele taiate cu lama cutitului pentru a le separa de zona de lucru.

    Repetati operatiunile cu restul de jumatati de rosie taiate.
    Transferati cubuletele de rosii de pe tocator intr-un bol, folosind partea lata a cutitului.

    Altfel de Cozonac cu Nuca

    Pasca traditionala

    Drob de miel

    Parteneri
    Bucataras.RO

    Gulas unguresc

    Gulasul unguresc este un preparat atat de bun, incat nu are cum sa nu iti placa.   

    Gulas unguresc
    Culinar.RO

    Oua vopsite in foi de ceapa

    Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

    Oua vopsite in foi de ceapa
    Gustos.RO

    Drob de miel in foietaj

    Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

    Drob de miel in foietaj