Cum Se Taie Rosiile in Felii, Fasii si Cubulete

Complexitate
redusa

Ingrediente

    Mod de preparare

    Spalati rosiile si lasati la scurs.
    Decojiti rosiile.

    Taiati rosia in doua, pe linia “ ecuatorului “, folosind un cutit de bucatarie sau unul zimtat.

    Indepartati semintele.

    Asezati fiecare jumatate de rosie cu fata taiata in jos si feliati la distante de 3- 6 mm.
    Folositi feliile ca atare sau taiati-le in fasii.

    Puneti 2- 3 felii de rosie pe lateral. Taiati din nou felii, la distante de 3- 6 mm, perpendiculare pe primele. La final veti avea niste fasii. Folositi fasiile ca atare sau taiati-le in cubulete.

    Aliniati fasiile si taiati-le transversal in cubulete de 3- 6 mm. Indepartati cubuletele taiate cu lama cutitului pentru a le separa de zona de lucru.

    Repetati operatiunile cu restul de jumatati de rosie taiate.
    Transferati cubuletele de rosii de pe tocator intr-un bol, folosind partea lata a cutitului.

    Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

    Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

    Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

    Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

    Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

    Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...