Cum se Taie Castravetii in Felii Decorative

Complexitate
redusa

Ingrediente

    Mod de preparare

    1. Curatati castravetii in fasii

    Spalati si uscati castravetii in coaja. Taiati capetele.
    Folositi un taietor de lamaie (bar) sau varful unui cutit pentru curatat legume ori un cutit de curatat legume si creeati pe coaja castravetelui fasii de culoare verde- inchis si verde- deschis (taiati coaja castravetelui, pe lungime, in fasii de grosimea dorita).

    2. Feliati castravetii
    Folosind un catit de bucatarie, taiati castravetele transversal sau pe diagonala, pentru a felia.

    Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

    Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

    Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

    Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

    Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

    Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...