1. Curatati castravetii in fasii
Spalati si uscati castravetii in coaja. Taiati capetele.
Folositi un taietor de lamaie (bar) sau varful unui cutit pentru curatat legume ori un cutit de curatat legume si creeati pe coaja castravetelui fasii de culoare verde- inchis si verde- deschis (taiati coaja castravetelui, pe lungime, in fasii de grosimea dorita).
2. Feliati castravetii
Folosind un catit de bucatarie, taiati castravetele transversal sau pe diagonala, pentru a felia.
"Reteta inspirata de toamna" Am modificat reteta Elei:...
Desert prajitura rasturnata cu gutui - reteta nr. 800Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj