Cum se Curata Dovlecelul, se Taie Fasii si Cubulete

Complexitate
redusa

Ingrediente

    Mod de preparare

    1/ Curatati si taiati dovlecelul in jumatate

    Spalati dovlecelul. Taiati si indepartati ambele capete ale dovlecelului.
    Folosind un cutit de curatat legume, indepartati coaja apoi, taiati dovlecelul in jumatati, pe lungime, cu un cutit de bucatarie.

    2/ Scoateti semintele
    Folosind o lingurita sau un cutit de pepene, scoateti semintele si pulpa dintre ele.

    3/ Taiati jumatatile in fasii
    Taiati si indepartati capetele curbate.
    Taiati jumatatile de dovlecel, pe lungime, in felii. Taiati feliile, in lungime, in fasii de marime egala, cat vreti sa fie cubuletele. Folositi-le ca atare sau taiati cubulete.

    4/ Taiati fasiile in cubulete
    Aliniati fasiile si taiati-le transversal, la intervale regulate pentru a crea cubulete.

    Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

    Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

    Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

    Saramura de pui

    Parteneri
    Culinar.RO

    Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

    Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

    Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
    Gustos.RO

    Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

    Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

    Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.