1/ Masurati ierburile
Cantariti sau masurati ierburile uscate conform retetei.
In general, cantitatea de ierburi uscate este 1/3 din cantitatea de ierburi proaspete.
Ierburile uscate se adauga, de obicei, la inceputul procesului de gatire; ierburile proaspete, spre sfarsit.
2/ Zdrobiti ierburile uscate
Desprindeti frunzele uscate de pe tije.
Zdrobititi-le intre degete sau in palma inainte de folosire pentru ca ele sa-si elibereze uleiurile aromate (doar cantitatea de care aveti nevoie).
Restul frunzelor uscate pastrati-le in borcane inchise la culoare si sigilate cat mai ermetic.
Ierburile uscate pot fi folosite maxim 12 luni.
Deserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute