Cum Feliati Ceapa

Complexitate
redusa

Ingrediente

    Mod de preparare

    Pasul 1: Curatati ceapa
    Folosind un cutit de bucatarie taiati ceapa necuratata in doua, pe lungime, prin capatul radacinos.
    Taiati ambele capete ale fiecarei jumatati, indepartand capatul cu radacina si cel opus.

    Cu un cutit pentru curatat, prindeti capatul cojii fiecarei jumatati, dinspre partea unde a fost radacina si trageti de ea. s-ar putea sa fie nevoie sa aruncati si primul strat de sub coaja, daca are bucati dure sau ca de hartie.

    Pasul 2: Feliati ceapa
    Asezati jumatatea de ceapa pe un tocator, cu partea plata in jos.
    Tineti bine cu degetele, ambele parti laterale ale jumatatii de ceapa.

    Folosind un cutit de bucatarie, faceti o serie de taieturi in lungime, la distante egale,
    atat de groase, cat doriti sa fie feliile de ceapa.
    In functie de reteta, puteti taia ceapa transversal sau pe lungime.

    Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

    Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

    Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

    Saramura de pui

    Parteneri
    Culinar.RO

    Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

    Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

    Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
    Gustos.RO

    Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

    Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

    Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.