Se incinge uleiul si se caleste ceapa taiata fin, morcovul dat prin razatoarea mica si ciupercile spalate si taiate feliute, cand incep sa se inmoaie, se pun si 200 ml apa, se sareaza pipereaza, se adauga si legumele deshidratate fara sare si se lasa sa fiarba cca 30 minute la foc domol. Dam tigaia sa se racoreasca un pic, apoi dam la blender totul, adaugand cate un strop de ulei de masline (cca 50 ml) si la sfarsit smantana. Daca vrem o consistenta mai lichida, adaugam un pic de supa de legume, dar de preferat este sa aiba o consistenta mai groasa si cremoasa. Se serveste felii de ciuperci calite si crutoane de paine.
Pofta buna!
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.