Crema de Spanac

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 gr spanac fierti
  • un cub de unt
  • o ceapa mica
  • 2 catei usturoi
  • 2 linguri de faina
  • jumatate pahar lapte
  • delicat
  • zeama de la spanac fiert

Mod de preparare

Calim ceapa in unt pentru 2-3 minute; separat amestecam laptele cu faina, spanacul fiert si mexat bine.

Adaugam apoi zeama de la spanac cam un pahar si amestecam bine. Adaugam totul peste ceapa calita si lasam sa fiarba la foc mic pana se ingroasa. Punem sare si delicat

Servim pe paine sau cu paste.


Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Salata Caprese - simpla si delicioasa

O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...

Chiftele de Legume cu Telina si Porumb

Parteneri
Bucataras.RO

Placinte ardelenesti cu branza

Trebuia sa fac si cu branza ca sunt la fel de bune.

Placinte ardelenesti cu branza
Culinar.RO

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.