Taiati conopida in buchete mari, aruncand tulpina din mijloc. Fierbeti-o 5 minute in apa cu sare. Scurgeti-o si puneti-o deoparte.
Topiti 3 linguri de unt intr-o tigaie. Amestecati faina si lasati la foc un minut. Turnati usor laptele. Amestecati si lasati la foc, pana cand sosul este fin si gros.
Turnati peste o jumatate de cana de branza si amestecati pana cand obtineti un sos fin. Asezonati cu sare si piper si luati sosul de pe foc. Intr-un bol mic, puneti pesmetul si restul de jumatate de ceasca de branza si unt.
Amestecati bine.
Puneti conopida intr-o caserola termo-rezistenta. Turnati sosul de branza, iar deasupra puneti un strat uniform din amestecul de pesmet.
Puneti polita in bolul de sticla al cuptorului. Asezati caserola direct pe polita. Reglati temperatura la 165 grade c si lasati-o 15-20 min, pana cand crusta de deasupra capata o culoare aurie.
- cuptor cu convectie, cu sau fara halogen
(sursa: Iuliajewel)
Aceasta ciorba cred ca nu are nevoie de nici o prezentare, e atat de gustoasa si satioasa ca nici nu iti mai trebuie felul...
Ciorba de porc cu legume• adaugati anasonul stelat, boabele de cardamon, batonul de scortisoara, bobitele de ienibahar, coaja de portocala, fulgii...
Coulis de capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.