Ciuperci la Cuptor II

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600 g ciuperci
  • miezul de la 2 felii de paine veche de o zi
  • 3 catei de usturoi
  • patrunjel tocat fin
  • ulei
  • sare

Mod de preparare

1. Se incinge cuptorul la 180 grade c. Apoi se spala ciupercile, se indeparteaza coditele, iar palariile se aseaza intr-o tava unsa cu putin ulei. Se dau la cuptor timp de 10 minute, stropindu-le din cand in cand, cu sucul pe care il lasa.

2. Se amesteca patrunjelul tocat fin, usturoiul pisat, coditele tocate bine si miezul de paine faramitat.

3. Se scot ciupercile de la cuptor si se umplu amestecul de paine.

4. Se dau iarasi la cuptor pt. inca 10 minute, stropindu-le din cand in cand.
Se servesc imediat.

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Salata Caprese - simpla si delicioasa

O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...

Chiftele de Legume cu Telina si Porumb

Parteneri
Bucataras.RO

Aperitiv pasta de jumari cu ceapa si usturoi

An de an pregătesc această delicioasă pastă de jumări cu ceapă și usturoi, din jumările care mai rămân după...

Aperitiv pasta de jumari cu ceapa si usturoi
Culinar.RO

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.