Ciocanelele curatate si spalate se cresteaza usor, se condimenteaza cu boia si cimbru si se aseaza in tava cu ulei, pentru a merge in cuptorul preincalzit la 180-190 grade.
Legumele se curata si se spala. Ceapa o taiem pestisori, ardeii fasii, morcovii si dovleceii rondele subtiri, iar rosiile cubulete.
Intr-o tigaie (pentru care avem si capacul potrivit, sa se suprapuna ermetic), punem 4-5 linguri cu ulei de masline la incins. Calim cateva minute morcovii, apoi adaugam ceapa, le lasam putin impreuna si adaugam ardeii, iar la final dovleceii. Condimentam cu putin cimbru si acoperim cu capac sa se inabuse pentru aproximativ 8-10 minute. Adaugam si cubuletele de rosii si mai lasam legumele pe foc cateva minute, apoi saram si piperam dupa gust.
Pentru acest week-end am pregatit un tort. Nu pot sa zic ca este facut pentru mine ci pentru unchiul meu, a carui onomastica...
Tort cu nucaMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti