In spuza jarului din soba coacem chiparusii culesi din gradina.
Ii aruncam intr-un lighean cu un praf de sare peste ei sa se poata coji mai bine.
Tocam ceapa marunt si mararul, stoarcem zeama de la lamaie.
Punem chiparusii in vas, ceapa tocata si mararul, venim cu sare, ulei si zeama de lamaie.
Sa ai parte de o iahnie de fasole si sa vii cu chiparusi copti alaturi, sau poate o tochitura ca n povesti.
Weekendul trecut pornisem sa fac o tarta cu capsuni ca tot e sezonul lor, dar am mancat fructele inainte cu o seara si nu am...
Tarta cu ananas si jeleu de zmeuraMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti